Skip to content Skip to footer

Γυναικολογικό Πολύ-Ιατρείο και Mονάδα Υποβοηθούμενης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής

ΗμερομηνίαΦεβρουάριος, 2020Share

Η εταιρία μας ανέλαβε όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κτιρίου, την μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος αυτοματισμού (ΕΙΒ/ΚΝΧ), την εγκατάσταση και Προγραμματισμό του Συστήματος Ελέγχου Ψύξης – Θέρμανσης (SYNCO) και του Συστήματος Ασφαλείας (Πλήρη διασυνδεμένο με το σύστημα αυτοματισμού)

Πραγματοποιήθηκε Θεμελιακή γείωση όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.
Αντικεραυνική προστασία
Εγκατάσταση Σχαρών – Σωλήνωση
Καλωδίωση
Προμήθεια, τοποθέτηση, και σύνδεση φωτιστικών σωμάτων
Προμήθεια, τοποθέτηση, και σύνδεση πριζών, διακοπτών, παροχών, μηχανημάτων
Προμήθεια, τοποθέτηση, και σύνδεση Υποσταθμού Μέσης Τάσης
Προμήθεια, τοποθέτηση, και σύνδεση Ηλεκτρολογικών Πινάκων
Προμήθεια, τοποθέτηση, και σύνδεση Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους Η/Ζ. Το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (γεννήτρια) με αυτόματη μεταγωγή, ενεργοποιείται αυτόματα με διακοπή της παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ ή της ανίχνευσης μη κατάλληλης τάσης λόγω τεχνικού προβλήματος της ΔΕΗ. Δεν απαιτεί κανένα χειρισμό από τον ιδιοκτήτη και ενεργοποιείται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Προστατεύει το ηλεκτρικό δίκτυο της κατοικίας και παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στους πίνακες Η/Ζ.
Προμήθεια, τοποθέτηση, και σύνδεση μονάδα αδιάλειπτης λειτουργίας UPS. Η μονάδα αδιάλειπτης λειτουργίας τροφοδοτεί με εξομαλυσμένο ηλεκτρικό φορτίο όλες τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως Η/Υ, CD, DVD, Hi-Fi, τηλεοράσεις κ.α, έτσι ώστε να προστατεύονται σε περίπτωση υπέρτασης ή απότομης διακοπής και επαναφοράς του ηλεκτρικού δικτύου.

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε Ασθενή Ρεύματα (DATA, CCTV, Πυρανίχνευση …)
Εγκατάσταση Σχαρών – Σωλήνωση
Καλωδίωση Data-Voice, CCTV, Πυρανίχνευση
Προμήθεια, τοποθέτηση, σύνδεση & πιστοποίηση πριζών Data-Voice, Rack. Το δίκτυο δομημένης καλωδίωσης είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να μετατραπεί οποιαδήποτε πρίζα δεδομένων σε τηλέφωνο ή δίκτυο Η/Υ. Υπάρχουν εγκατεστημένα ικρίωματα (RACK) με όλο των απαραίτητο εξοπλισμό για διανομή Ιντερνετ και Τηλεφώνου (Τηλεφωνικό κέντρο) σε κάθε χώρο.
Τοποθέτηση και σύνδεση καμερών
Προμήθεια, τοποθέτηση και σύνδεση συστήματος Πυρανίχνευσης
Προμήθεια, τοποθέτηση και σύνδεση Συστήματος Ήχου
Για τον έλεγχο φωτισμού και έλεγχο ρολών/περσίδων χρησιμοποιήθηκε το σύστημα ΕΙΒ/ΚΝΧ με έλεγχο από έξυπνους διακόπτες και Κεντρικό έλεγχο από Οθόνη αφής. Ένα μεγάλο μέρος του φωτισμού ελέγχεται από το πρωτόκολλο Dali εξοικονομώντας σημαντικό ποσό στα υλικά για την διαχείριση του φωτισμού και δίνοντας την δυνατότητα ελέγχου καμένων λαμπτήρων και προβληματικών μετασχηματιστών. Επίσης δίνεται η δυνατότητα όλα τα φωτιστικά στο συγκεκριμένο πρωτόκολλο να έχουν ρύθμιση φωτεινότητας (Dimming).
Tο Σύστημα Ελέγχου Ψύξης – Θέρμανσης (SYNCO) αποτελείται από controller, οι όποιοι ελέγχουν όλες τις συσκευές ψύξης–θέρμανσης και είναι πλήρως διασυνδεμένο με το σύστημα διαχείρισης ΕΙΒ/ΚΝΧ.

Το σύστημα ασφαλείας παρέχει κάλυψη του χώρου σε περίπτωση πιθανής παραβίασης, ενώ παράλληλα είναι διασυνδεμένο με το σύστημα διαχείρισης ΕΙΒ/ΚΝΧ έτσι ώστε οι υπάρχουσες συσκευές να χρησιμοποιούνται για την διαχείριση του κτιρίου. Οι ανιχνευτές κίνησης, όταν είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός, ανιχνεύουν για πιθανή παραβίαση, ενώ όταν είναι απενεργοποιημένος ανιχνεύουν κίνηση και ενεργοποιούν/απενεργοποιούν φωτιστικά σώματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο